Balatonsolar.hu | Adatvédelem
491
page-template-default,page,page-id-491,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Adatkezelési szabályzat

Solar Generation Kft. (8600 Siófok, Kristály u. 37.)

 

A Solar Generation Kft.  adatkezelési gyakorlata az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvényen alapszik. A www.balatonsolar.hu oldalt böngészőket és annak formanyomtatványán elektronikus levelet küldőket tájékoztatjuk az általunk kezelt személyes adatokról, az adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatunkról, a személyes adatok védelme érdekében tett intézkedésekről, valamint az érintettek jogairól.

 

A kezelt adatok köre

A megbízási szerződésen a személyes adatok, illetve a levelezésben az e-mail cím felhasználása során megismert adatok.

Az érdeklődő a honlapon Üzenet küldésével  hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait a Solar Generation Kft. a tájékoztatóban meghatározott céllal kezelje.

 

Az adatkezelés célja

A jelen adatkezelés célja, hogy az adatkezelő által nyújtott valamennyi szolgáltatás (ingatlanforgalmazás) során mindvégig biztosítsa az ügyfél (megbízó) adatvédelmi jogainak tiszteletben tartását és védelmét a személyes adatai feldolgozása során. A megbízó által megadott adatokra vonatkozóan.

 

Az adatkezelés jogalapja

Az adatait önkéntesen megadó ügyfél, érdeklődő (megbízó) hozzájárulása önkéntes, az bármikor visszavonható. A balatonsolar.hu honlapra az árajánlattal és értékesítéssel kapcsolatos megbízásokkal összefüggő feladatok ellátása miatt történik az önkéntes hozzájárulás.

 

Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés az Üzenet elküldésének napjával kezdődik, szerződéskötés esetén a napelemes kivitelezés után kiállított garanciajegyeken meghatározott jótállási idők lejártáig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig tart.

 

A honlap üzemeltetője

A balatonsolar.hu honlapot a Solar Generation Kft. (8600 Siófok, Kristály u. 37., cégjegyzékszám: 14-09-316380) üzemelteti, az adatokat a cég saját biztonságos szerverein tárolja. Az érdeklődők által megadott adatokat a Solar Generation Kft. harmadik személynek nem továbbítja.

 

Az érintettek jogai

A Solar Generation Kft. tevékenysége iránt érdeklődő, a cég számára üzenetet küldő személy bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Solar Generation Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról. A Solar Generation Kft. a megadott szempontoknak megfelelő árajánlatokat a balatonsolariroda kukac gmail pont com  mailcímről küldi ki. Az érdeklődő bármikor kérheti a megadott adatok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. A regisztráció törlését a balatonsolariroda kukac gmail pont com   email címen kérheti .Hírlevelek kiküldése esetén a hírlevelek végén található “itt leiratkozhat” linkre kattintva kérhetik.

 

Jogorvoslat

Az érdeklődő, árajánlatot kérő, megbízást adó az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, ( 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. e-mail: ugyfelszolgalat@naih. hu), valamint bírósághoz

 

 

Köszönjük megkeresését!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a napelemes rendszerek iránt megnőtt hatalmas érdeklődés miatt a beérkező levelekre hosszabb határidővel tudunk csak válaszolni.

Telefonhívásokat kizárólag dél, azaz 12 óra után fogadunk hétköznapokon annak érdekében, hogy a levelekre a délelőtti órákban érdemi választ küldhessünk.

 

Köszönjük türelmét, üdvözlettel:. Solar Generation Kft.